Virtuelni sajam u Šangaju – besplatna šansa za privrednike

Bez autora
Jun 24 2010

Srpski preduzetnici će potpuno besplatno i bez fizičkog prisustva moći da izlažu na najvećem svetskom sajmu "Šangaj Ekspo", u septembru, kada je predviđena prezentacija ekonomija zemalja učesnica. Sve to, zahvaljujući saradnji Privredne komore Srbije i virtuelnog sajma, internet biznis aplikacije koja je nedavno pokrenuta kao potpuno originalan proizvod. Štandovi, konferencijske sale, pa čak i hostese, sve to postoji u virtuelnom svetu pod nazivom "Efair4U". U pitanju je biznis društvena mreža, simulacija sajma, koja teži da na jednom mestu okupi sve privredne i pravne subjekte, umreži ih i prezentuje baš kao na realnim sajmovima, čak i bolje. Prednosti virtuelnog sajma su očigledne. Ušteda u novcu, vremenu i resursima. Ne smeta vam manjak parking prostora, kiša ili gužve. Svako ko hoće da izlaže može da to uradi besplatno tako što će postaviti slike, video materijale, dokumente ili bilo šta što bi moglo da prezentuje njegovu firmu.

Virtuelni sajam u Šangaju – besplatna šansa za privrednikeSrpski preduzetnici će potpuno besplatno i  bez fizičkog prisustva moći da izlažu na najvećem svetskom sajmu "Šangaj Ekspo", u septembru, kada je predviđena prezentacija ekonomija zemalja učesnica.

Sve to, zahvaljujući saradnji Privredne komore Srbije i virtuelnog sajma, internet biznis aplikacije koja je nedavno pokrenuta kao potpuno originalan proizvod.

Štandovi, konferencijske sale, pa čak i hostese, sve to postoji u virtuelnom svetu pod nazivom "Efair4U". U pitanju je biznis društvena mreža, simulacija sajma, koja teži da na jednom mestu okupi sve privredne i pravne subjekte, umreži ih i prezentuje baš kao na realnim sajmovima, čak i bolje.

Prednosti virtuelnog sajma su očigledne. Ušteda u novcu, vremenu i resursima. Ne smeta vam manjak parking prostora, kiša ili gužve. Svako ko hoće da izlaže može da to uradi besplatno tako što će postaviti slike, video materijale, dokumente ili bilo šta što bi moglo da prezentuje njegovu firmu.

"Efair" ne želi da zameni klasičan sajam već da ga na neki način simulira, iskoristi dobre strane  a može i da bude priprema, upoznavanje sa određenom firmom i ponudama pred sklapanje posla.

Pristup i rukovanje aplikacijom je besplatno i veoma jednostavno. A jedanput postavljen štand postaje vlasništvo korisnika i može da se ažurira i menja svakodnevno. Od boje uniformi osoblja do sadržaja i informacija koje predstavljaju firmu.

Štand na portalu virtuelnog sajma može da ima svako ko ima PIB , tj, pravno lice. Potrebno je da ima internet konekciju i računar. Postavljanje i menjanje podataka nije ništa komplikovanije nego na sličnim "socijalnim" mrežama poput Fejsbuka.

Do sada, ovu mogućnost je iskoristilo oko 1400 klijenata, među njima i, prva medijska kuća, RTV Vojvodine. Pogledajte kako izgleda virtuelni štand Radio-televizije Vojvodine.

Ideju je podržala Privredna komora Srbije i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije a počela je sa radom i franšiza u Makedoniji.

Najbolji primer superiornosti "Efaira" jeste mogućnost da se ekskluzivno, preko ovog portala, bilo koji preduzetnik, potpuno besplatno predstavi na najvećem štandu Srbije na najvećem svetskom sajmu u Šangaju.

Na klasične sajmove, ubuduće, ići će, izgleda, samo oni željni zabave i socijalnih kontakata i nostalgičari koji cene stisak ruke posle ugovorenog posla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik